تاریخ امروز: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  
منوی اصلی
آمار سایت
بازدید امروز: 2466
بازدید دیروز: 1847
بازدید هفته: 2466
بازدید ماه: 2466
بازدید کل: 5956589
تاریخ انتشار مقاله: دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ --- ۱۴:۱۵ تعداد مشاهده: 206 بار
دسته مقاله:
نحوه استفاده و رفع مشکلات چرخ گوشت عنوان مقاله:
مدیر محتوا توسط:
نحوه استفاده و رفع مشکلات چرخ گوشت چکیده مقاله:

نحوه استفاده و رفع مشکلات چرخ گوشت

  احتمالاً گاهی اوقات به دلیل استفاده نادرست، نقص فنی و سایر عوامل با چرخ گوشت  مشکلاتی را تجربه خواهید کرد. وقتی این اتفاق می افتد لازم نیست نگران باشید، می توانید به راحتی خودتان  اصلاح کنید. برخی از مشکلات چرخ گوشت  را می توانید در این مقاله مشاهده کنید
مشکل درچرخ کردن اگر با اولین چرخ به نتیجه دلخواه نرسیدید، ممکن است بخواهید بار دوم را با یک بشقاب کمتر چرخ کنید. وقتی گوشت تکه تکه شد، استفاده از بشقاب کمتر برای چرخ کردن بار دوم می تواند مشکل ساز باشد. مدت زمان بیشتری طول می کشد تا بتوانید گوشت را به زور از چرخ چرخ خارج کنید زیرا باید فشار بیشتری وارد کنید. چندین مرحله وجود دارد که می توانید برای حل این نوع مشکل انجام دهید. تیغه را تیز کنید چرخ کردن گوشت با تیغه ای که تیز نیست، صرف نظر از تعداد دفعاتی که این کار را انجام می دهید، همیشه دشوار خواهد بود. اگر سعی می کنید گوشتی را که قبلا چرخ شده است چرخ کنید، کار دشوارتر می شود. باید مطمئن شوید که تیغه و سطح آن به شکل نوک بالایی باشد. اگر برای بار دوم چرخ کردن سخت تر شد، دوباره گوشت را بریزید. گوشت را در فریزر قرار دهید چرخ کردن گوشت سرد یا یخ زده راحت تر است. اگر برای بار دوم چرخ کردن گوشت برایتان سخت است باید چرخ کوب را خالی کنید و گوشت را در ظرفی بریزید و سپس به فریزر برگردانید. هنگامی که گوشت هنوز یخ زده است، می توانید آن را به صورت نوار برش دهید و فرآیند آسیاب کردن را تکرار کنید. صفحه اول را تکرار کنید اگر گوشت را دوباره در همان بشقاب چرخ کنید، امکان تغییر بافت وجود دارد. می توانید بشقاب های دیگری را انتخاب کنید که به اندازه اولین بشقاب مورد استفاده شما کوچک نیستند. خوردگی هنگامی که شما را خوشحال می کند، شما آزادید که از چرخ گوشت خود استفاده کنید، اما باید با آن معتدل باشید. هنگامی که مرتباً ازچرخ گوشت استفاده می کنید، تیغه ممکن است کدر شده و صفحه ممکن است تغییر رنگ دهد. برای رفع این مشکل می توان از مراحل زیر استفاده کرد. تیغه را تیز کنید اگر می خواهید دوباره جا بیفتند، باید تیغه را تیز کنید. با سمباده می توانید مواد خورنده را از چرخ گوشت پاک کنید. قبل از اینکه دوباره قطعات چرخ گوشت را تعمیر کنید، قبل از انجام این کار مطمئن شوید که کاملاً خشک شده اند. همیشه روغن کاری کنید این ایده خوبی است که چرخ گوشت را روزانه روغن کاری کنید. پس از استفاده یا قبل از استفاده، بسته به مدت زمان استفاده و تعداد دفعات استفاده می توانیدچرخ گوشت را روغن کاری کنید. استفاده از روان کننده مناسب برای مواد غذایی مهم است. گرفتگی مشکلات فنی در چرخ گوشت می تواند باعث تجمع در چرخ گوشت شود و از عملکرد نرم چرخ و جریان آزاد گوشتی که چرخ  می کنید جلوگیری کند. کارهایی وجود دارد که می توانید برای رهایی از این مشکل انجام دهید. سرویس و نگهداری های مرتب من کاملا مطمئن هستم که شما برای دردسر برخورد با چرخ گوشت آماده نخواهید بود. مراقبت منظم از تیغه ها و صفحات چرخ گوشت می تواند از این امر جلوگیری کند. چرخ گوشت را روغن کاری کنید اگر در حال چرخ کردن گوشت هستید و در انتها به سختی از بین بشقاب ها عبور می کنید، باید چرخ را خاموش کنید و سپس گوشت را از آن پاک کنید. برای روانکاری قسمت های داخلی چرخ گوشت می توانید از روان کننده های مخصوص مواد غذایی استفاده کنید.
سرویس و نگهداری های مرتب من کاملا مطمئن هستم که شما برای دردسر برخورد با چرخ گوشت آماده نخواهید بود. مراقبت منظم از تیغه ها و صفحات آسیاب می تواند از این امر جلوگیری کند. آسیاب را روغن کاری کنید اگر در حال چرخ کردن گوشت هستید و در انتها به سختی از بین بشقاب ها عبور می کنید، باید چرخ را خاموش کنید و سپس گوشت را از آن پاک کنید. برای روانکاری قسمت های داخلی آسیاب می توانید از روان کننده های مخصوص مواد غذایی استفاده کنید. گوشت را فریز کنید وقتی گوشت را کار نمی کند، گوشت را از چرخ کوب بیرون آورده اید. قبل از چرخاندن دوباره اجازه دهید گوشت منجمد شود، باید گوشت را به فریزر برگردانید. چرخ کردن گوشت یخ زده آسان تر از گرم کردن آن است. گرم شدن بیش از حد بسیاری از کاربران از داغ شدن سریع چرخ گوشت شکایت دارند. آیا می دانید مفهوم آن چیست؟ اگر به سرعت آن را حل نکنید، ممکن است به آسیاب آسیب برسانید. برخی از کارهایی که می توانید برای تعمیر چرخ گوشت  که بیش از حد گرم شده است انجام دهید در زیر ذکر شده است. خاموشش کن اگر متوجه شدید که چرخ گوشت داغ شده است، اولین کاری که باید انجام دهید، خاموش کردن آن است. اگر گوشت را در آن چرخ نمی‌کنید، آن را روشن یا به پریز وصل نکنید. گوشت تازه را در آن چرخ نکنید اگر گوشت تازه یا نپخته را در چرخ آسیاب می کنید، به احتمال زیاد داغ می شود. اگر متوجه گرما شدید، مطمئن شوید که آسیاب را چک کنید تا مطمئن شوید که گوشت پخته شده را آسیاب می کنید. توصیه می شود فقط گوشت منجمد یا سرد را چرخ کنید زیرا بهترین راه برای روشن نگه داشتن چرخ دنده ها و موتورها است. روان کننده را اعمال کنید هنگامی که اصطکاک وجود دارد، چرخ گوشت ممکن است بیش از حد گرم شود. هنگامی که متوجه شدید که چرخ گوشت در حال گرم شدن است، باید خاموش شود و از پریز برق جدا شود. قبل از استفاده از روان کننده روغن درجه غذایی، باید اجازه دهید تا خنک شود. بیش از حد سفت نکنید اگر چرخ گوشت بیش از حد سفت شود، ممکن است باعث گرم شدن آن شود. هنگامی که چرخ گوشت را خاموش کردید و از برق جدا کردید، می توانید آن را برای سفت شدن بیش از حد احتمالی بررسی کنید. در صورت وجود باید آن را شل کنید. دود از گردن آسیاب وقتی چرخ گوشت از حلقه پشتی دود ساطع می کند، باید هوشیار باشید. اگر گوشت منجمد را آسیاب می‌کنید، یا دود از گوشت است یا یک نقص فنی است که می‌تواند ناشی از سفت شدن بیش از حد چرخ‌کن باشد، مخصوصاً وقتی دود بوی بدی دارد. چند کار وجود دارد که می توانید برای رفع آن انجام دهید. خاموشش کن در صورت مشاهده دود از گردن چرخ گوشت، باید چرخ گوشت را خاموش کنید. وصل کردن آن از پریز باعث می شود قبل از ادامه کار خنک شود. قسمتی از آسیاب که خیلی گرم است فشار زیادی به حلقه وارد می کند. قبل از روشن کردن مجدد آسیاب می توان آن را روغن کاری کرد. صفحه  را شل کنید اگر روش ذکر شده در بالا را امتحان کرده اید و مشکل همچنان ادامه دارد، ممکن است صفحه  را بیش از حد سفت کرده باشید. اجازه دهید چرخ گوشت خنک شود، گوشت را بردارید و سپس در صورت تمایل صفحه چرخ گوشت را شل کنید. اگر می خواهید فرآیند چرخ گوشت کردن را تکرار کنید، باید اجازه دهید گوشت منجمد شود
 توصیه می شود در صورت عدم رفع مشکل از متخصصین ایران پاناسونیک کمک بگیرید. ایراد فنی در چرخ گوشت وجود دارد و باید سریعا رفع شود. نکات تعمیر و نگهداری اگر چرخ گوشت و بشقاب را به شکل دلخواه خود قرار دهید، نگهداری از چرخ گوشت  آسان است. برخی نکات می تواند باعث عملکرد بهتر چرخ گوشت برای مدت طولانی تر شود. تیغه را تیز کنید هر زمان که گوشت را با آن چرخ کنید، تیزی تیغه آن کم می شود. شما باید تیغه را با تیز کردن گهگاه در حالت خوبی نگه دارید. اگر نمی خواهید سختی تیز کردن تیغه ها را تحمل کنید، می توانید تیغه ها را به تیغه های جدید تغییر دهید.
 توصیه می شود در صورت عدم استفاده از آسیاب آن را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار دهید. وقتی خنک شدچرخ کنید  بهترین زمان برای چرخ کردن گوشت زمانی است که منجمد است. ایده خوبی است که گاهی اوقات فقط گوشت منجمد را چرخ کنید. این کار را برای شما آسان تر می کند، اما به طور بالقوه بر خلاف چرخ کردن گوشت گرم، طول عمر چرخ را افزایش می دهد. بشقاب را تمیز کنید مقداری از گوشتی که در بشقاب آسیاب مانده بود، هنوز هست. قبل از استفاده مجدد باید آسیاب خود را بشویید، حتی اگر بشقاب باشد. شستن دست ها با آب گرم و صابون ایده خوبی است. توصیه می شود قبل از نگهداری یا استفاده مجدد آن را با آب تمیز بشویید و بگذارید خشک شود. نتیجه برخی از مشکلات عجیب و غریب  مورد بحث قرار گرفته است. اگر آسیاب شما هر یک از مشکلات ذکر شده را دارد و نمی توانید خودتان آن را برطرف کنید، باید از تکنسین های حرفه ای ایران پاناسونیک کمک بگیرید. مراقبت مناسب از آسیاب به شما کمک می کند تا از برخی مشکلات جلوگیری کنید.

اطلاعات بیشتر:
https://web.telegram.org/k/#-1092325641
https://www.facebook.com/IranPanasonic-181084852026180
https://iranpanasonicmeatgrinder.blogsky.com/

ایران پاناسونیک



کلمات کلیدی: چرخ گوشت پاناسونیک - چرخ گوشت ناسیونال - تیغه چرخ گوشت - توری چرخ گوشت - موتور چرخ گوشت پاناسونیک - موتور چرخ گوشت ناسیونال - ماردونی چرخ گوشت پاناسونیک - شبکه چرخ گوشت پاناسونیک - شبکه چرخ گوشت ناسیونال - سوسیس ساز چرخ گوشت - چرخ گوشت صنعتی پاناسونیک - چرخ گوشت 3500 پاناسونیک - چرخ گوشت 2500 پاناسونیک - چرخ گوشت 1800 پاناسونیک - چرخ گوشت 1500 ناسیونال - سری چرخ گوشت - موتور چرخ گوشت ناسیونال -
کلیه حقوق این مجموعه متعلق به وب سایت ایران پاناسونیک می باشد.
طراحی وب، سئو و پشتیبانی: توسعه فناوری اطلاعات جهان افزار نوین