تاریخ امروز: پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳  
منوی اصلی
آمار سایت
بازدید امروز: 181
بازدید دیروز: 1134
بازدید هفته: 6967
بازدید ماه: 44669
بازدید کل: 5948773
تاریخ انتشار مقاله: پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ --- ۱۵:۳۶ تعداد مشاهده: 538 بار
دسته مقاله:
گریل grill عنوان مقاله:
مدیر ارشد توسط:
گریل grill چکیده مقاله:

گریل grill

همان سرخ کن است. گریل grill
از این دکمه می توانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید. در این حالت غذا بدون در پوش، روی پایه قرار میگیرد.
دکمه گریل ممکن است تا سه درجه تنظیم داشته باشد که هر کدام مختص یک سری از غذاهاست.
گریل (1): حرارت زیاد و زمان کوتاه (فقط روی غذا برشته میشود و سریعتر عمل میکند) ماهی، مرغ، کیک، پیتزا و همیرگر
گریل (2): حرارت کم و زمان زیاد (فقط روی غذا را برشته میکند) مثل مثالهای بالا با زمانی طولانی تر تا حضور مهمان (زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم)
گریل (3): حرارت و زمان در حد هم. فقط زیر غذا را برشته میکند. برای ته دیگ، ته چین، زیر کیک و زیر خمیرها



ایران پاناسونیک



کلمات کلیدی: پاناسونیک - ایران-لامپ مگنتروم - اینورتر - منبع تغذیه- -هد - برد - درجه - مونیتور -
کلیه حقوق این مجموعه متعلق به وب سایت ایران پاناسونیک می باشد.
طراحی وب، سئو و پشتیبانی: توسعه فناوری اطلاعات جهان افزار نوین